Februar
2019

Rok Klanjšček, Aljaž Lavrič, Irena Brecelj in Sabina Prvinšek so za projekt prenove Hotela Rikli Balance prejeli nagrado BIG SEE Interior Award 2018!

Več o projektu in nagradi na:

http://bigsee.eu/renovation-of-the-golf-hotel-in-bled

Maj
2018

'Nebes je več!'
Apartmajem na Livku se je pridružila še ena nastanitvena enota. V lanskem letu smo zasnovali dodaten objekt na zahodni strani turističnega kompleksa Nebesa. Popolnoma opremljen apartma razpolaga z razkošnimi pogledi na okoliške vrhove in neokrnjeno naravo.
Februar

V juliju 2016 smo skupaj s partnerjem Riko d.o.o. pričeli s pripravljalnimi deli za gradnjo prve P.A.T.H. hiše v Ameriki. Zasebna vila se bo nahajala severno od Manhattna, v naselju Bedford. V dveh nadstropjih bo obsegala 750 m2 površin. Za čim manjšo porabo energije bodo skrbele pametne instalacije z avtomatskim senčenjem steklenih površin.

Foto: Žiga Babnik
November
2014

V oktobru 2014 smo otvorili hišo RIKO by STARCK v Parizu in tako simbolično zaključili 5 letno sodelovanje pri oblikovanju hiš P.A.T.H. (www.starckwithriko.com). Kot pooblaščen arhitekturni biro podjetja RIKO d.o.o., smo z g.Philipom Starckom ter Rikovimi tehnologi razvili družino prefabriciranih montažnih hiš. Svetovna spletna ponudba, prodaja in s tem posledično naše projektiranje, se tako pričenja.
December
2010

Real Engineering skupaj s podjetjem Riko hiše sodeluje pri projektiranju Democratic Eco hiše, katere avtor je svetovno priznani oblikovalec Philippe Starck. Projektiranje je v zaključni fazi. Prva v seriji hiš, bo stala na ekskluzivni lokaciji v Parizu, gradnja pa se bo začela v začetku prihodnjega leta.

Več na uradni strani Philippa Starcka: http://www.starckwithriko.com/news.php?id=4


Avgust
2009

Verbier 2009
 

© 1995 - 2019 Real Engineering d.o.o.