Oktober
2019

V moskovskem Parku zmage je bil 9. septembra 2019 slovesno odkrit spomenik padlim slovenskim vojakom v obeh svetovnih vojnah na območju današnje Rusije. Avtorja spomenika sta Grega Tramte in Rok Klanjšček.
Februar

Rok Klanjšček, Aljaž Lavrič, Irena Brecelj in Sabina Prvinšek so za projekt prenove Hotela Rikli Balance prejeli nagrado BIG SEE Interior Award 2018!

Več o projektu in nagradi na:

http://bigsee.eu/renovation-of-the-golf-hotel-in-bled

Maj
2018

'Nebes je več!'
Apartmajem na Livku se je pridružila še ena nastanitvena enota. V lanskem letu smo zasnovali dodaten objekt na zahodni strani turističnega kompleksa Nebesa. Popolnoma opremljen apartma razpolaga z razkošnimi pogledi na okoliške vrhove in neokrnjeno naravo.
Februar

V juliju 2016 smo skupaj s partnerjem Riko d.o.o. pričeli s pripravljalnimi deli za gradnjo prve P.A.T.H. hiše v Ameriki. Zasebna vila se bo nahajala severno od Manhattna, v naselju Bedford. V dveh nadstropjih bo obsegala 750 m2 površin. Za čim manjšo porabo energije bodo skrbele pametne instalacije z avtomatskim senčenjem steklenih površin.

Foto: Žiga Babnik
November
2014

V oktobru 2014 smo otvorili hišo RIKO by STARCK v Parizu in tako simbolično zaključili 5 letno sodelovanje pri oblikovanju hiš P.A.T.H. (www.starckwithriko.com). Kot pooblaščen arhitekturni biro podjetja RIKO d.o.o., smo z g.Philipom Starckom ter Rikovimi tehnologi razvili družino prefabriciranih montažnih hiš. Svetovna spletna ponudba, prodaja in s tem posledično naše projektiranje, se tako pričenja.
December
2010

Real Engineering skupaj s podjetjem Riko hiše sodeluje pri projektiranju Democratic Eco hiše, katere avtor je svetovno priznani oblikovalec Philippe Starck. Projektiranje je v zaključni fazi. Prva v seriji hiš, bo stala na ekskluzivni lokaciji v Parizu, gradnja pa se bo začela v začetku prihodnjega leta.

Več na uradni strani Philippa Starcka: http://www.starckwithriko.com/news.php?id=4


Avgust
2009

Verbier 2009
 

© 1995 - 2021 Real Engineering d.o.o.